12 Mart 2010 Cuma

İPEKYOL'DAN GÜZEL HABERLER VAR

İpekyol yeni sezon ürünleriyle yeniliklere damgasını vurdu, muhteşem sezon ürünleri ve bu güzel kampanyasıyla İpekyol yeni sezon alışverişi biz bayanlar için kaçınılmaz oldu...

IPEKYOL LOOK ile STİLİNİZİ Oluşturun, % 15 İndirim Kazanın!


IPEKYOL, hayat dolu, yenilik dolu 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’ndan 250 farklı parça içeren IPEKYOL LOOK ile Türkiye’de kendi kategorisinde bir ilki gerçekleştirdi!

Hayatınızın her anına uygun, özgün, şık ve rahat tasarımların bulunduğu IPEKYOL LOOK, size sınırsız ve özgürce kendi kombininizi yapma keyfini sunuyor. Second Skin, Boyish, Trendy Volume, New Suit, Uçuş Uçuş ve Elegant temalarındaki farklı kıyafet ve aksesuarları online katalogda bir araya getirerek, size özel IPEKYOL STİLİNİZİ kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik seçimlerinizin bir çıktısı ile herhangi bir IPEKYOL mağazasına geldiğinizde, anında % 15 indirim kazanabilirsiniz!


IPEKYOL LOOK ile kalıplara sığmayan kadınlar için sıra dışı bir uygulamaya imza atan IPEKYOL, farkınızı ve tarzınızı keyifle ortaya koymanıza ve ayrıca bunu arkadaşlarınızla paylaşmanıza imkan veriyor. Tüm IPEKYOL kadınlarını yenilik dolu, hayat dolu bir ilkbahar ve yaz bekliyor.

BU GÜZELLİKLERİ KAÇIRMAYALIM DİYEN STİL SAHİBİ BAYANLARI BURAYA ALAYIM.

IPEKYOL LOOK: http://www.ipekyol.com/tr/#/LookBook


FOTOĞRAFLARI BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN.

3 yorum:

  1. ipekyolun bu sezon koleksiyonuna bayıldım ...Hepsi birbirinden güzel..

    YanıtlaSil
  2. İpekyolu her zaman tek geçerimmmm:)

    YanıtlaSil
  3. chfashiontrend; asmabahçe; kesinlikle harika...

    YanıtlaSil