10 Mayıs 2010 Pazartesi

Gümüş Bebek Kaşıkları Şimdi Türkiye'de...

Yarım altın değerinde, ömür boyu hatıra kalacak bir hediye…Gümüş bebek kaşığı…

Avrupalı Asilzadelerin tercihi şimdi Türkiye’de…İngiliz asilzadelerin hastalıklardan korunmak amacı ile gümüş kaşık kullanarak korunduğunu biliyor muydunuz? 16. Yüzyıl başlarında İngiliz, İtalyan ve Fransız asilzadelerinin hastalıklardan korunmak amacı ile sıkça kullandığı gümüş kaşıklar, her kullanımda bebeğinizin bağışıklık sistemini koruyor. 2 iş gününde teslim ile şimdi http://www.bebekkasigi.com/ ‘da beğeninize sunuluyor.

İki alternatif ürün seçeneği…0-2 Yaş grubu bebekler için tasarlanan gümüş bebek kaşıkları, 2 alternatif ürün seçenekleri ile farklı bir hediye almak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Siz kahvaltınızı ederken, bebeğinizi yanınıza oturtarak “yan ağızlı gümüş kaşık” ile mama yedirebilirsiniz. Büyük lokmalar için “geniş ağızlı gümüş kaşığı”’nı kullanabilirsiniz.


İlk diş izlerini yıllar sonra görebilme şansı…Değerli… Para ila paha biçilemez, hatıralarınız kadar değerli bir hediye… Gümüş bebek kaşığı ile beslenen bebeklerin diş izleri gümüş kaşık üzerinde iz bırakır. İzler yıllarca kalıcılığını koruyarak hatıralarınızı, bebekken ilk dişlerinizin izlerini görme imkânı sağlıyor. Unutulmaz bir hediye, unutulmaz anları hatırlamanın yolu gümüş bebek kaşığı…

İsme özel gümüş bebek kaşığı…Web sitesinden vereceğiniz siparişlerinizde dilediğiniz kaşık modelinin üzerine, dilediğiniz isim veya notu yazdırma imkânı veriyor. Unutulmayacak, evladiyelik hediyenize sizden bir hatıra daha bırakma şansı veriyor… “Doğum tarihi, bebeğinizin adı gibi”

Neden Gümüş?
Herkes “ağzında gümüş kaşıkla doğmak” ister…
16. yüzyıl başlarında İngiliz asillerinin servis takımları ve bardakları hastalıklardan korunmak amacı ile gümüşten yapılırdı. Zenginler, yeni doğan çocuklarına emmesi için gümüş kaşık verirlerdi. Böylece bebekler hastalıklara karşı korunurlardı. Ağzında gümüş kaşıkla doğmak deyimi de buradan geliyor… Bu deyim, doğuştan kısmetli, şanslı olmak anlamında kullanılır. Unutulan bu alışkanlık şimdi tekrar hatırlanıyor… Gümüşün kullanım alanlarının genişletilmesi, eski alışkanlıkları da beraberinde getirdi. Gümüş, her türlü bakteri ve virüsü yok ederek insan bedeninde ikinci bir bağışıklık sistemi gibi çalışarak hastalıklara karşı bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

2 yorum: