25 Mayıs 2010 Salı

“Orkid Yaprak’la Bahar by Özlem Süer”adlı özel bir koleksiyona imza attı.


Kadınları her an ve her yerde ferah ve tazelenmiş hissettiren Orkid Yaprak’tan ilham alarak oluşturduğu, “Orkid Yaprak’la Bahar by Özlem Süer” koleksiyonunda toplam 25 adet yeni tasarımın yer aldığını belirten Özlem Süer;

“Orkid Yaprak için zamansız, güzel anlar yaratacak doğallıkta ve saflıkta bir koleksiyon tasarladım. Koleksiyon oluşturulurken Orkid Yaprak’ın verdiği tazelenme ve ferahlık hissi anahtar kelimeler oldu. Kadın sağlığı ve hijyen anlamında da eğitici, yön gösteren ve destek olan rolünden etkilendim. Şehir hayatında sadece sokağa çıkmak bile keşmekeşten dolayı çok yorucu… Hızlı hareket etmeniz, zamanı iyi değerlendirmeniz ve koşmanız gereken bir hayat var dışarıda... Bu da kadınların her an ve her yerde kendilerini tazeleyebilme isteğini yüksek seviyede tutuyor. En pratik üründen en sofistike tasarıma kadar dikkat edilen ilk özellik, bu tazelenme ve ferahlık hissini verebilmesi... Orkid Yaprak’ın sunduğu mükemmel ferahlık hissinden hareketle; rahat materyallerden üretilmiş, sakin kıvrımlara ve neo - romantik bir görüntüye sahip, aynı zamanda her an dinamik, şehir kadar hızlı kadınlar için günün her anı onlarla olabilecek, hafif modellerden oluşan bir koleksiyon oluşturdum. Koleksiyon, özgüvenli duruş sahibi, enerjisi yüksek ve hayattan keyif alan bir kadını tarif ediyor. Uçuşan formlara sahip kıyafetler aynı zamanda, adeta baharla gelen canlanmayı, arınmayı ve bahar çiçeklerinin ferahlığını temsil ediyor” dedi.



Özlem Süer’in Orkid Yaprak’tan ilham alarak hazırladığı kreasyonunun bazı parçaları, YKM’nin Cevahir, Galleria, Ümraniye, Forum İstanbul, İzmir ve Kentpark mağazalarında satışa sunulacak.


Yaprak Kadar İnce, Yeni Bir İç Çamaşırı Kadar Ferah: Orkid Yaprak
Bir kadının günlük bakım ritüeline eklenen yepyeni bir “vazgeçilmez” olan Orkid Yaprak, cilde canlılık kazandıran bir allık, ışıltılı bir görünüm sağlayan dudak parlatıcısı gibi kadınlara her yeni günde yenilik ve güzellik katıyor, mutlu hissetmelerini sağlıyor. Sadece 1mm inceliğindeki yeni Orkid Yaprak, çamaşırlarla tam bir uyum sağlayarak her an her yerde ferah hissettiriyor. Günlük kişisel bakımın bir parçası olan Orkid Yaprak, pratik kullanımıyla da büyük kolaylık sağlıyor. Yeni Orkid Yaprak, 20’li ve 60’lı paketlerde, çiçek kokulu ve normal çeşitleriyle satışa sunuluyor.

2 yorum: