1 Şubat 2010 Pazartesi

STEFANEL’DEN SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL



Stefanel, “Sevgililer Günü Paketleri”yle Hediye Arayanlara
Farklı Bir Alternatif Sunuyor.

Stefanel, “Sevgililer Günü”ne özel hediye paketleri hazırladı. 3-14 Şubat tarihleri arasında sunulacak bu hediye paketleri hem kadınlar hem de erkekler için düşünüldü.

İçerisinde iki trikonun yer aldığı “Stefanel’in Sevgililer Günü Paketleri”yle sevdiğinize benzersiz bir hediye alma fırsatı yakalayacaksınız. Stefanel’in Sonbahar - Kış Koleksiyonu’nda başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkan trikolardan oluşturulan bu paketleri, cazip fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.


“Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Paketleri”ni tüm Stefanel Mağazaları’nda 129 TL satış fiyatıyla bulabilirsiniz. Bu hediye paketinin yanı sıra Stefanel, hem rahat hem de orijinal çizgilere sahip süveter, pantolon, ceket, elbise, kaban ve aksesuar gibi diğer ürün alternatifleriyle de sevdiğini şaşırtmak isteyenleri mağazalarına bekliyor.

4 yorum:

  1. ETKİNLİĞİMİZE BUYRUN;

    SEVGİLİ ARKADAŞLAR dusbahcesi.blogspot.com ve pembetatlar.blogspot.com TARAFINDAN HAZIRLANMIŞ OLAN HEDİYEŞLE ETKİNLİĞİNE
    SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ DAVET EDİYORUZ...
    1 ŞUBAT 2010- 28 ŞUBAT 2010 TARİHLERİ ARASINDA ORTAK BLOGUMUZ OLAN pembedusbahcesi.blogspot.com 'DA BAŞLATACAĞIMIZ ETKİNLİĞİMİZDE BİZİ YALNIZ BIRAKMAZSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ...

    HAYDİ ARKADAŞLAR HEDİYELEŞELİM KAYNAŞALIM...

    DETAYLI BİLGİ İÇİN:pembedusbahcesi.blogspot.com adresine uğramanız rica olunur...

    YanıtlaSil
  2. Stefanel cidden güzel canım özellikle pantolanları süper

    YanıtlaSil
  3. stil direktörü, tatlım yaa süper cidden

    YanıtlaSil
  4. stil direktörü, tatlım yaa süper cidden

    YanıtlaSil