24 Şubat 2010 Çarşamba

TIRNAK BAKIMININ KOLAYLIĞINI SİZ DAHA KEŞFETMEDİNİZ Mİ?


Tırnak bakımında dünya devi Sally Hansen’ın en son teknoloji ile üretilen, kalem formatıyla kolay kullanım sağlayan, iş masanızdaki kalemliğinizden eksik olmayacak veya makyaj çantanızda da rahatlıkla taşıyabileceğiniz tırnak ve tırnak eti bakım kalemleriyle artık her yerde ve her zaman manikür yapmak mümkün!

Tırnak Eti Bakım Kalemi
Quick Care Cuticle Massage Nail Treatment Pen

İçeriğindeki Tatlı Badem Yağı, Mango Çekirdeği Yağı ve Tea Tree Oil ile tırnak etlerine ve tırnaklara bakım yapmaya, nemlendirmeye yardımcı olan Cuticle Massage Nail Treatment Pen masaj yapan ucu ile en kötü durumdaki tırnak etlerini bile sağlıklı bir görünüme kavuşturarak parlamasını destekler.

Yetkili Eczanelerde, Fiyat: 44 TL

Uzatmaya Yardımcı Kalem
Quick Care Ultra Smoothing Growth Treatment Pen

Üçlü Protein Kompleksine sahip Ultra Smoothing Growth Treatment Pen, kısa tırnaklarınızı besleyerek uzatmaya yardımcı olurken içeriğindeki Gingko, Safflower Oil ve Keratin ile tırnaklarınızı nemlendirmeyi ve pürüzsüzleştirmeyi destekler.

Yetkili Eczanelerde, Fiyat: 44 TL


Tırnak Güçlendirici Kalem
Quick Care Hydro Therapy Nail Repair Treatment Pen

Hydro Therapy Nail Repair Treatment Pen güçlendirici formülü, çatlakların arasına girerek, tırnak katmanlarını birleştirmeye yardımcı olurken içeriğindeki; Pro-Vitamin B5, Bamboo ve Kaktüs Özleri ile tırnakları nemlendirerek, sağlıklı ve güçlü tırnaklara kavuşmanızı destekler.

Yetkili Eczanelerde, Fiyat: 44 TL

Oje Temizleyici Kalem
Quick Care Manicure Clean- Up Pen

Kesik uçlu aplikatörü ve içeriğindeki yumuşatıcı etkili Glycerin ile tırnak etlerine taşan ve bulaşan fazlalık ojeleri tek hamlede temizlemeye yardımcı olan Manicure Clean- Up Pen ile kolaylıkla en köşe yerlerdeki ojeleri bile silebilirsiniz.

Yetkili Eczanelerde, Fiyat: 44 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder