29 Nisan 2010 Perşembe

'FrapanIstanbul' Davetiyeleri

Yaz aylarıyla birlikte düğün mevsimi de başlıyor, o güne dair herşeyin özel olmasını isteyenler için, arkadaşımın düğün hazırlıkları münasebetiyle keşfettiğim bu özel davetiyelerden bahsetmek istiyorum. "FRAPANISTANBUL DAVETİYELERİ"

"Zarif, şık ve asil" tabirleri FrapanIstanbul Davetiyeleri'ni tanımlamam da yeterli midir bilmem ama kendine özgü tarzıyla büyüleyici güzelliğe sahipler. FrapanIstanbul'un bu özel davetiyeleri, grafiker, reklamcı, mimar, yazar, stratejist, web designer 'dan oluşan bu yaratıcı ekiple tasarlanıyor. Her biri orijinal ve el yapımı olan davetiyeleri, Premium, Deluxe, Match başlıklı 3 kategoride toplanıyor. Özellikle Match kategorisi nikah şekeri, davetiye ve bilimum süsleri takım olarak sunmak isteyen gelinler için özel hazırlanıyor. İlgilendiğiniz ürün hakkında bilgi almak için, ürün sayfalarındaki teklif iste formunu doldurarak istediğiniz bilgiye ulaşabilir, sipariş kısmından sipariş verebilirsiniz.

Ben gözlerimi alamadım bu güzelliklerden, düğün hazırlıklarımı yaparken, bana özel, gelinliğime ve organizasyona uyumlu olarak sunacağım davetiye ve nikah şekerlerim için kesinlikle tercih edeceğim yer FrapanIstanbul olacaktır. Şimdiden bulduğuma seviniyorum:)))

Vee evlilik hazırlıkları yapanlar için

FrapanIstanbul web adresi: http://www.frapanistanbul.com/

İlk tercihim...







6 yorum:

  1. çok süslü çok güzeller de. bence sevgiliye biraz haksızlık. hepsi çok feminen. iki kişi evleniyoruz sonuçta :)

    YanıtlaSil
  2. dogru.. cok kadınnsı.. erkek nolcak? :) ama lacivert güzelmiş:)

    YanıtlaSil
  3. siyah olanı bende baya beğendim ve siteyi de inceleyince gerçekten gözlerimi alamadım helal olsun demeden geçemiyor insan.
    valla size katılamacam kızlar benim nişanlımın beğendi ürünlerde oldu siteden.
    ayrıca tanıtımınız için çok teşekkür ederim. İşimi çok kolaylaştırdınız.

    YanıtlaSil
  4. pinkpowder; tatlım ona kalırsa düğünlerde masadan sandalyeye herşey cicili bicili ki, bence bir çok şey geline özel...
    gunesyuksel; önce gelin düşünülmeli:))
    sedat güven; aynen katılıyorum...

    YanıtlaSil
  5. hayal perest; tam o geceye özel rüya gibiler.

    YanıtlaSil