29 Nisan 2010 Perşembe

Zeckié artık Teşvikiye’de…

Mücevher tasarımcısı Zekiye Koçarslan, Galatasaray’dan sonra ikinci şubesini Teşvikiye’de açtı. Tasarımcıların buluşma noktası Topağacı caddesinde açılan Zeckié Nişantaşı’na özel takı tasarımları ile mücevher sevenleri bekliyor.


İddia ediyoruz; Daha önce böylesi şahane tek taş pırlanta yüzükler görmediniz;Zeckié’nin, pırıl pırıl pırlanta ile bezenmiş tek taş yüzükleri “Antik Yunan” mitolojisinden esinlenerek klasik tasarımların dışında kare tasarlandı. Kullanım kolaylığının yanı sıra, sıra dışı olmayı seven, klasiğin dışında farklı tasarımları kullanmayı benimsemiş kadınlar bu yüzükleri parmaklarından çıkarmayacak. Modern çizgili tasarımların yanı sıra uygun bütçelerde hazırlanan tasarımlar, Zeckié’nin yeni mağazası Teşvikiye’de sizi bekliyor.

Zümrüt, safir, yakut…Zümrüt’ün yeşili, safir’in mavisi, yakut’un kırmızısı… Bu çok değerli taşlar, Zeckié’nin modern, günlük hayatta, rahatça kullanabileceğiniz tasarımları ile birleşiyor. Yüzüklerde uyguladığı ince form ile gün boyu rahatça kullanabilmeniz için özel olarak hazırlandı. Yüzükler ile takım oluşturan küpeler, modern havayı yansıtan, geometrik formlar ile beğeninize sunuluyor.



Büyük taşlı yüzüklerin parlaklığı nefesinizi kesecek…
Her bütçeye uygun tasarımlar;Pırlanta ve değerli taşlarda uyguladığı tasarımların dışında, her bütçeye uygun olabilecek Bronz, pirinç ve gümüş malzemelerden oluşan ürünler tasarlıyor. Pop-Art tarzı yansıttığı tasarımlar, üç boyutlu köpek, kedi ve farklı hayvan figürlerini uygulayarak tasarlıyor. Geometrik şekillerin arasında olduğu yüzükler, bilezikler, keçe ile birleştirerek tasarladığı broşlar ile tamamlanıyor. Gün boyu çıkarmak istemeyeceğiniz, eğlenceli tasarımlar sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder