25 Aralık 2009 Cuma

TEKİN SEYREKOĞLU’NDAN YILBAŞINA ÖZEL KOLEKSİYON!

Kışın kartaneli tasarımlar beni inanılmaz cezbediyor fakat bunlar bi ayrı. Siyah zemin üzerinde farklı bir şıklık yaratmış. Yeni yıl hediyesi arayanlara duyurulur...Çok özel tasarımlar. ( Bana hediye almak isteyenlere bu güzel kolyeye hayır demem:)))

Sevdiğine özel bir hediye arayanlar,


fırsatı Tekin Seyrekoğlu’nun ‘KAR TANESİ’ NDEN SİYAH ÖZEL SET’ ile yakalayacaklar!

İlklerin ve yeni tasarımların öncüsü Tekin Seyrekoğlu, yılbaşında da mücevher severleri özel bir koleksiyon ile buluşturuyor: “Kar Tanesi Koleksiyonu”.

Yeni yılın sembolü kar tanelerinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda; farklı boyutlardaki kar tanesi motifleri işlemeyle ön plana çıkartılırken, araları mineyle doldurularak belirginleştirildi.


Arzu ederseniz ayrı parçalar halinde değerlendirebileceğiniz koleksiyonu; yüzük, kelepçe, kolye ve küpeden oluşan seti alarak bir bütün olarak da kullanabilirsiniz. Kar Tanesi Koleksiyonu’nda beyaz, lila ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği de bulunuyor.

Bayanların zarafetine her zaman katkıda bulunan Seyrekoğlu’nun yarım asırlık tecrübesini yansıtarak tasarladığı yeni koleksiyonu Kar Tanesi’ni, Türkiye genelindeki tüm seçkin kuyumculardan edinebilirsiniz.

Hala bir Tekin Seyrekoğlu tasarımına sahip değilseniz “Kar Tanesi Koleksiyonu” ile bu yıl sona ermeden fırsatı yakalayın!


http://www.seyrekoglu.com/

Tel: 0212 520 02 68

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder