4 Haziran 2008 Çarşamba

Tavuklu Krep

Malzemeler
6 fincan un
1 yumurta
1 su bardağı süt
1 adet Piliç Göğüs
½ kase haşlanmış bezelye + patates + havuç
1 adet Küp Doğranmış Domates1 yemek kaşığı Tereyağı
1 yemek kaşığı Sıvı Yağ
1 kutu yemek kreması
1 küçük kase rendelenmiş Kaşar

Krep malzemelerini derin bir kaba koyup iyice çırpalım. Elde edilen karışımı kızdırılmış tavaya döküp, 2 tarafını da kızartalım. Ayrı bir tava da iç malzemeleri ve 1 kutu yemek kremasınıda ilave ederek soteleyelim. Hazırladığımız kreplerin içine iç malzemeleri yerleştirelim, bohça şeklinde kapatalım. Krepleri yağlanmış fırın tepsisine yerleştirirken dağılmaması için ters çevirip kürdan ile tutturalım.Üzerine rendelediğimiz kaşarı serpelim ve fırına verelim. 180oC de 30 dakika kadar pişirelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder