5 Ekim 2009 Pazartesi

Gitti Gidiyor Siparişi Kürküm Geldi!!!

Bu yazımda belirtmiş olduğum gitti gidiyor siparişim geçen hafta elime ulaştı. Kötü bir çekimle yazıyorum üzgünüm fakat iş yoğunluğumdan bu kadar oluyor. Sadete gelecek olursam. Krem tonu bekler iken beyaz tonda kürkle karşılaştım. Kürk kalitesi fena değil japon tarzı diyerekten çin malı satan satıcılardan tahminim daha kötü bir kaliteydi. Elde görünce hoşuma gitti aa güzelmiş şeklinde bir yorum. Fakat üzerimde çok sevmedim. Small beden giydiğim halde satıcının gazıyla medium alma gafletinde iyikide bulunmamışım. Small bile bol durdu üzerimde. Üzerime giyince biraz pandamsı bir hal aldım gibi. Cuk oturmadı sanki yani çok içime sinmedi. Yorumlarımı bekleyen arkadaşlara belki koyu renkleri daha iyi durabilir. Birde benim yapım fazla pimpiriktir onuda gözönüne alırsınız:)))
NOT: ALMAK İSTEYENLERE SATICI ADI VEREBİLİRİM. MAİL ATABİLİRSİNİZ...

6 yorum:

  1. cok sirin. ozellikle kemer detayini cok hos.

    YanıtlaSil
  2. Orjinal resimdeki daha farklı zaten ve daha güzel diyebilirim sana gelen peluş mont gibi :) içine sinmemesine üzüldüm yine de hayırlı olsun güle güle giyin ;))

    YanıtlaSil
  3. ya ben bu japon-style'lardan %100 mutlu olanını hiç duymadım zaten şekercim.

    evet renk de, yakanın duruşu da benzemiyor haklısın ama maksat çeşit olsun işte :) çok güzel kombinler yapılır bununla güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  4. neyse arada da olsa giyersin :) fotoğrafta güzel gözüküyor ayrıca şeker

    YanıtlaSil
  5. gly; evet kemer hoş olmasa zaten iyice kabus olurmuş.
    tubiss; evet öyle fakat çok da kötü değil peluş gibi üstte duruşu içime sinmedi.
    hesionka; aynen japon-style palavrasına uyduruk ürünleri satıyolar bizde fotolardan aldanıp ayıla bayıla alıyoruz.fena değil işte dediğin gibi maksat çeşitlilik.
    stil direktörü; fena değil işte tatlım arada takılıcaz artık.

    YanıtlaSil
  6. aslında resimdeki gibi olsaymış gerçekten güzel olurmuş ama oda hoş duruyor cnm. değişikleme giyersin

    YanıtlaSil