18 Mayıs 2010 Salı

Dünyada bir ilk “King Paolo Üç Sistem Klimalı Ayakkabı ile Düzenli Kan Dolaşımı”

Omuz Tutulmaları, Bel Ağrıları, Uykusuzluk Rafa Kalkıyor

İnsanlık tarihinin en eski dönemlerinden beri hayatın her anında var olan ayakkabılar son yıllarda modanın da hızlı gelişimi ile birbirinden şık alternatiflerle karşımıza çıkıyor. King Paolo ayakkabı sektöründe bir çığır açarak dünyada ilk kez ayakkabılarında uyguladığı EDS özelliği ile kadınların ayakkabı tercihlerini yeniden şekillendiriyor.

Rahat ve sağlıklı ayakkabıları tercih eden kadınların vazgeçilmez markası King Paolo, şıklığından ödün vermek istemeyen hanımların da bir numaralı tercihi oluyor.


Yoğun iş temposunda sürekli hareket halindeyseniz ya da uzun yürüyüşler yapmaktan keyif alıyorsanız King Paolo tarafından üretilen EDS özellikli (Enerji Dönüşüm Sitemi) ayakkabılar tam size göre. Dünyada bir ilk olarak üretilen ayakkabının en büyük özelliği ise üç ayrı noktada yer alan mıknatıslı mekanizma. Bu sistem ile ayak tabanında üç farklı bölgede konumlandırılan mıknatıslar, ayağın altında bulunan akupunktur noktalarının uyarılmasını sağlayarak vücudun daha sağlıklı bir şekilde kan dolaşımı yapmasına olanak veriyor. Böylece omuz tutulması, bel ağrısı, kas spazmı, uykusuzluk gibi rahatsızlıkları kadınlar artık rafa kaldırmanın rahatlığını yaşıyor.

King Paolo’nun EDS özellikli bayanlara özel 3 farklı modeli bulunuyor. Ayak sağlığınızı önemsiyor ve aynı zamanda şık bir görüntüden vazgeçemem diyorsanız King Paolo’nun birbirinden özel ayakkabı modellerine göz atmayı unutmayın…

Ayakkabıda şıklığından ve sağlığından ödün vermeyenlerin tek adresi olan King Paolo’ya, İstanbul Forum AVM Mağazası, YKM Mağazaları ve Türkiye çapında 300’ü aşkın satış noktasından kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


4 yorum:

  1. ÖZELLİKLE ÇALIŞANLAR İÇİN İDEAL BENCE

    YanıtlaSil
  2. ivettt ivett kesinlikle katılıyorum hem şık hem sağlıklı olmalıııı :)

    bizde çok şey mi istiyozzz neee :)

    YanıtlaSil
  3. hayal perest; bencede, modelde rahatlık kadar önemli tabiki
    stil direktörü; deil mi ama..

    YanıtlaSil