7 Nisan 2010 Çarşamba

Breathe Right ile Daha Rahat Nefes, Daha İyi Uyku

Dün akşam eve döndüğümde güzel bir sürprizle karşılaştım. İngiltere menşeili Breathe Right markası çok hoş bir kutu içinde yeni ithal edilen ilaç içermeyen burun bantlarından yollamış. İçinde minik ve sevimli bir yastığı ve göz bandı da hediye.. Şirinmi şirin kadifemsi dokuya sahip mavi renkli bu hediyeleri beni çok mutlu etti. Teşekkürlerimi sunuyorum...




Ürüne gelecek olursam. Göndermiş oldukları bilgiler ve araştırmalarım sonucu Breathe Right Hakkında Detaylı bilgiyi şöyle vereyim,

Breathe Right ile Daha Rahat Nefes, Daha İyi Uyku

Burun kanallarını açarak daha rahat nefes alınmasına, burun tıkanıklığının giderilmesine ve horlamanın azalmasına yardımcı olan Breathe Right Burun Bantları Türkiye de raflardaki yerini aldı.

Tüketici Sağlığı tarafından İngiltere’den ithal edilen ve ilaç içermeyen Breathe Right Burun Bantları, burun tıkanıklığında anında ve uzun süren rahatlama sağlıyor. Patentli esnek tasarımı ile burun derisini hassas biçimde yukarı doğru kaldıran Breathe Right, burun deliklerini dışa doğru çekerek geniz yolunu açıyor, böylelikle rahat ve sorunsuz nefes alınmasını sağlıyor. Horlamanın azalmasına, soğuk algınlığı veya alerjilere bağlı burun tıkanıklığında rahatlamaya ve yardımcı oluyor.

Burundan hava akışını ve nefes almayı kolaylaştırdığı klinik olarak kanıtlanan Breathe Right, burun kanallarının açılmasını % 40 oranında arttırırken burundan hava alımını % 31’e kadar yükseltiyor. Otururken % 80, yatarken ise % 50 oranında daha rahat nefes almanızı sağlıyor.

Horlama kabus olmaktan çıkıyor

Erkeklerin ve kilo problemi yaşayanların daha sık karşılaştığı bir sorun olan horlama, erişkin insanların yaklaşık % 20-25'inde görülüyor ve zamanla şiddeti artıyor.
Uyku düzenini olumsuz etkileyen horlama, kişilerin yeterli oksijen almasına engel oluyor. Bunun sonucunda, horlayan kişilerde gündüz saatlerinde uyuklama, halsizlik, konsantrasyon bozukluğu şikayetleri görülüyor.

Horlayan kişilerin % 75’i Breathe Right kullandıktan sonra geceleri daha rahat nefes alıyor. Horlayan kişiler ve eşleri, uyku esnasında daha az hareket ediyor, daha az uyanıyor ve gün içinde yaşanılan uyuklama miktarı önemli oranda azalıyor.

Eczane, market ve kozmetik marketlerde satışa sunulan Breathe Right’ın bir paketinde 10 adet bant bulunuyor. Paketin tavsiye edilen satış fiyatı 15 TL.

Horlamayı önleyen bu bantları kısa sürelide olsa denettim ve oldukça başarılı olduğunu öğrendim. Uyku problemi ve horlama, nefes alma problemi olanlara Breathe Right burun bantlarını tavsiye ediyorum.


3 yorum:

  1. kesinlikle yorumlarını bekliyorum, bende bu ürünü merak ediyordum senin hedicende umarım sorularıma cvp olur :)

    YanıtlaSil
  2. çok da uygun sağol canım alırım bende

    YanıtlaSil
  3. fashion mini; yazıcam tatlım şimdilik gayet başarılı
    stil direktörü; almalısın çok iyi

    YanıtlaSil